Pelgrimsdagen

Op 1, 2 en 3 september 2023 organiseert Il Cammino drie Pelgrimsdagen in en om de Abdijhoeve Bethlehem in Doetinchem.

In deze driedaagse wandelen we met de thema’s je rugzak, onderweg zijn en thuiskomen. dat biedt een mooie kans om eens helemaal tot rust te komen en stil te staan bij je richting, keuzes en persoonlijke vragen. De natuur is daarbij de perfecte omgeving om weer in verbinding te komen met jezelf.

Pelgrimeren is al wandelend vertragen en verstillen om je hoofd leeg te maken en los te komen van je dagelijkse patronen en gewoontes. Gedachten verschuiven naar de achtergrond, je zintuigen nemen het over en je gaat genieten van de omgeving...

We zijn te gast bij de broeders van de Sint Willibrordsabdij op het prachtige landgoed Slangenburg in Doetinchem. We mogen proeven aan het dagelijks ritme van het klooster en kunnen de gebedsdiensten van de monniken bijwonen.

De stilte van de natuur en de rust en meditatie in het klooster helpen je om je los te maken van je dagelijks leven. Zodat je de tijd kunt nemen om stil te staan bij jouw levenspad, bij wat er knelt en wat er voor jou telt. Welke verlangens heb je nog niet vervult? Een gelegenheid om eens na te gaan of je nog op het goede pad zit of dat je je kompas misschien moet bijstellen? Uitwisseling van ervaringen met tochtgenoten zullen nieuwe inzichten verdiepen en concreter maken.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en uitwisseling van ervaringen.

De opening is op vrijdag om 14:00 uur en de afsluiting is op zondag rond 16:00 uur. De Pelgrimsdagen zijn inclusief alle maaltijden koffie & thee en verblijf in een eenpersoonskamer met douche en toilet.

Totale kosten: € 325,-

Dit programma is door de SKGV geaccrediteerd met 6,5 PE punten in de categorie levensbeschouwing en spiritualiteit.

Meer weten of je opgeven? Bel dan gerust: 06 44678993 of mail me: info@ilcammino.nl

Tot ziens en een hartelijke groet, Ronald