Pelgrimsdagtocht

Elk jaargetijde is er een Pelgrimsdagtocht. De eerstkomende tocht is op:

  • Zondag 7 april 2024 - Eenvoudig op weg

We gaan we eenvoudig op weg door het Voornes duin. De route leidt ons door de duinen, langs meertjes, vochtige duinvalleien en door het bos. Tijdens deze wandeling dompelen we onszelf onder in de stilte van de natuur en laten we ons inspireren door het gedachtegoed van Franciscus. Hij liet al 800 jaar geleden zien dat je door los te laten wat je niet nodig hebt, kunt worden wie je werkelijk  bent. We lopen regelmatig in stilte van de natuur en zullen onderweg korte teksten lezen en ervaringsgerichte oefeningen doen. Dit helpt om te onderzoeken welke overbodige ballast je kunt loslaten om eenvoudig te worden wie je bent.

De dagtochten zijn van 10-16 uur
De lengte van de tocht is steeds maximaal 15 km, telkens in een ander verrassend natuurgebied in de regio Rotterdam.

Een dag helemaal voor jezelf. Wandelen in de natuur, genieten van de stilte en gesprekken die je raken.

Pelgrimeren is een manier om te vertragen, om je hoofd leeg te maken en los te komen van je dagelijkse patronen en gewoontes. Gedachten verschuiven naar de achtergrond, je zintuigen nemen het over en je gaat genieten van de omgeving....

Je maakt in een kleine groep een heerlijke tocht in de natuur. Zonder haast en met de telefoon op stil ga je stap voor stap en vol aandacht op weg. De stilte tijdens het lopen en de gesprekken die we met elkaar hebben geven de gelegenheid om stil te staan bij jouw pad. Je komt dichter bij jezelf en is er ruimte voor reflectie en om je opnieuw te verbinden met jouw bron, jezelf, je medemens, de natuur en alles wat er op jouw weg echt toe doet.

De ingrediënten van een pelgrimsdagtocht zijn

  • Stilte
  • Verwondering
  • Ontmoeting
  • Bezinning

De tocht zal je nog lang bijblijven en je zult geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gaan. Ik nodig je daarom uit om je wandelschoenen aan te trekken voor de pelgrimsdagtocht. Er zijn maar 8 plaatsen. Meld je daarom snel aan.

Kosten €35,-

Dit is inclusief:
- Koffie of thee onderweg
- Alle gebruikte teksten
- Persoonlijke herinnering
- Drankje na afloop

Het vervoer van en naar het startpunt van de wandeling is voor eigen rekening.

Geef een pelgrimsdagtocht cadeau!

Een pelgrimsdagtocht is een perfect cadeau voor bewuste mensen die met aandacht willen wandelen genieten van de natuur en de stilte en die waarde hechten aan betekenisvolle gesprekken.

Je ontvangt een fraaie cadeaubon op het gewenste huisadres of e-mailadres. De bon kan naar keuze worden gebruikt voor een wintertocht, lentetocht, midzomeravondtocht of herfsttocht en blijft een jaar geldig.

Prijs cadeaubon: 1 persoon  € 35,-  2 personen € 60,-

Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is een handelsnaam van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25