Coachtraject in 5stappen

Coachingsaanpak

Het starten met een coachtraject voelt misschien spannend maar het vooruitzicht om gelukkig te zijn in je leven en je loopbaan maakt die stap meer dan de moeite waard.

We beginnen het traject met een kennismakingsgesprek. Welke vragen wil je behandelen en welk resultaat wil je bereiken? Ik zal vertellen over mijn coachingsaanpak en de methodes en technieken die ik gebruik. Is er een klik? Dan starten we met de coaching, meetal drie tot negen sessies. We gaan de natuur in en al wandelend en pratend doen we oefeningen, waarbij de natuur prachtige reflectiemogelijkheden biedt. Het buiten zijn ontspant en geeft ruimte voor nieuwe inzichten waarmee we snel bij de kern van het vraagstuk komen.

Ik weet diepere lagen bij je te raken, die je helpen om patronen echt te doorbreken. Ik help je om belemmeringen uit de weg te ruimen en zet je in beweging om te werken aan nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Waar wordt je écht blij van? Wat is jouw innerlijke kracht? Dat nemen we als vertrekpunt om zelf de regie pakken over je leven, je werk en je loopbaan.

Tussen de coachsessies ga je met de nieuwe inzichten zelf aan de slag. Daar maken we concrete afspraken over, want het echte werk gebeurt tussen de sessies. De coachsessies zijn de katalysator voor jouw veranderingsproces. De praktijk is de plaats waar de werkelijke verandering wordt gerealiseerd.

Ik maak gebruik van verschillende coach methodieken zoals:

Voice dialogue

Provocatief coachen

Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) 

Visualisatie coaching

Oplossinggerichte Coaching

Natuurcoaching

Rationeel Emotieve Training

Transactionele Analyse

Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is een handelsnaam van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25