Kopie van Coachtraject 5 stappen

Coachingsaanpak

Het starten met een coachtraject voelt misschien spannend maar het vooruitzicht om gelukkig te zijn in je leven en je loopbaan maakt die stap meer dan de moeite waard.

We beginnen met een intakegesprek waarin we de beginsituatie in beeld brengen en de doelen van het coachtraject bepalen. Ik heb geen standaard aanpak maar kijk naar wie jij bent en wat jij precies nodig hebt. Daar stem ik mijn aanpak op af. Wat zijn je patronen, je drijfveren en belemmeringen? Ik begeleid je naar een dieper bewustzijn van wie jij in essentie bent. Vanuit dat inzicht ruimen we belemmeringen uit de weg en werken we aan nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Waar wordt je écht blij van? Wat is jouw innerlijke kracht? Dat nemen we als vertrekpunt om zelf de regie pakken over je leven, je werk en je loopbaan.

Tussen de coachsessies ga je met de nieuwe inzichten zelf aan de slag. Ik stimuleer je bij het vinden van nieuwe mogelijkheden en oplossingen die je meer energie en voldoening zullen opleveren. Hierover maken we concrete afspraken, want het echte werk gebeurt tussen de sessies. De coachsessies zijn de katalysator voor jouw veranderingsproces. De praktijk is de plaats waar de werkelijke verandering wordt gerealiseerd.

Ik maak gebruik van verschillende coach methodieken zoals:

Voice dialogue

Provocatief coachen

Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) 

Visualisatie coaching

Oplossinggerichte Coaching

Wandelcoaching

Rationeel Emotieve Training

Transactionele Analyse

Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is onderdeel van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25