Agenda

20220522 DSCF3866

Zondag 7 april 2024 Eenvoudig op weg

We gaan eenvoudig op weg door het Voornes duin. De Pelgrimsdagtocht leidt ons dit keer door de duinen, langs meertjes, vochtige duinvalleien en door het bos. Tijdens deze wandeling dompelen we onszelf onder in de stilte van de natuur en laten we ons inspireren door het gedachtegoed van Franciscus. We lopen regelmatig in stilte van de natuur en zullen onderweg korte teksten lezen en ervaringsgerichte oefeningen doen. 

Vrijdag 7 - zondag 9 juni 2024 Pelgrimsretraite

We wandelen met de thema's 'je rugzak', 'onderweg zijn' en 'thuiskomen' en vanuit de abdijhoeve Betlehem, waar we de gebedsdiensten van de monniken kunnen bijwonen. Dat biedt een mooie kans om eens helemaal tot rust te komen en stil te staan bij je levenspad, je keuzes en je persoonlijke vragen. De natuur en het klooster vormen daarbij de perfecte omgeving om weer in verbinding te komen met jezelf.

Franciscus

Vrijdag 4 - zaterdag 5 oktober 2024 Franciscusweekend

4 oktober is het werelddierendag, niet toevallig, want dit is de sterfdag van Franciscus van Assisi, die een grote liefde voor dieren had. Als vrijwilliger begeleid ik samen met Cor Kuyvenhoven op 4 en 5 oktober een kort weekend in de Pelgrimsherberg in Vessem. We gaan veel wandelen en staan stil bij het leven van Franciscus en wat Franciscaanse spiritualiteit kan betekeken. We delen ervaringen over de Franciscaanse voetreis, waar je letterlijk in de voetsporen van Franciscus treedt. 

Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is een handelsnaam van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25