Pelgrimsdagtocht - Lente!
zondag 10 april

Ook zo'n zin om weer buiten op stap te gaan? Misschien eens stilstaan bij hoe jouw pad loopt? Dan is deze pelgrimsdagtocht voor jou! We maken een heerlijke tocht door de natuur waarin je kunt ontspannen, verstillen, vertragen en van het moment genieten. We gaan in een kleine groep vop stap. We haasten ons niet en we maken de tocht stap voor stap en vol aandacht. Soms in stilte en soms in gesprek met tochtgenoten sta je stil bij jouw pad. De tocht is in de regio Rotterdam en de lengte van de tocht is ongeveer 14 km. Ga je mee?

Picture Your Goal!
30 maart 2022

Marijke mostert deed 10 jaar geleden Picture Your Goal! en het helpt haar nog dagelijks bij het realiseren van haar doelen.

Picture Your Goal is een heel kort coachtraject waarin je je doel helder krijgt en  door visualistie coaching en fotografie een langdurige focus op je doel bereikt!

Pelgrimsdagen
13, 14 en 15 mei 2022

Met Hilda Bos organiseer ik drie pelgrimsdagen bij de Sint Willibrordsabdij in Doetinchem.

We gaan pelgrimeren, dat betekent te voet en deels in stilte over onbekende paden gaan. Het is een manier om te vertragen, je te bezinnen en je opnieuw te verbinden met je  bron, jezelf, je de natuur en alles wat er op jouw weg echt toe doet. Onderweg ervaar je de stilte en is er alle ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen.

In de abdij maak je kennis met meditatie en het kloosterleven en mag je ervaren wat stilte en de viering van de getijden met de monniken met je doen.

Challenge Wat maakt jou gelukkig?
21 september 2021

Hoe gelukkig ben jij eigenlijk? Op je werk? en in je dagelijks leven? Doe mee aan de 5x5  challenge en  krijg inzicht in wat jou dagelijks geluk oplevert. Meedoen aan de challenge levert je ook nog eens meer geluk op!

Wat ga je doen? Gedurende 5 dagen schrijf je 5 momenten op waarop je die dag geluk hebt ervaren. Na 5 dagen bekijk je alles kritisch en ga je na:  Wat levert mij nou precies geluk op? en wat niet? Ben je tevreden over de opbrengst of zou je het anders willen? Het recept is eenvoudig Doe meer en vaker de dingen die je gelukkig maken en je hebt een gelukkiger leven! Misschien vind je dat nog niet zo eenvoudig? Ik maak graag een vrijblijvende afspraak met je om te bespreken wat ik voor je kan betekeken.

Doe jij de dingen de je écht wilt doen?
18 augustus 2021

Vraag jij je ook af of je de dingen doet die er voor jou echt toe doen? Op de manier zoals jij ze wil doen? Wil je onderzoeken waar het voor jou echt om gaat en je passie volgen? Ik help je graag op weg!

Pelgrimsweekend komt eraan
11 augustus 2021

ik ben te voet op ontdekkingstocht. In dit klooster wil ik in december met Hilda Bos-Meems van 'Hilda Helpt' een driedaagse organiseren waarin we de rustige stappen van een pelgrim en de ontmoeting met tochtgenoten combineren met de stilte en bezinnig van een klooster.

Meer lezen
Pelgrimsdagtocht
2 augustus 2021

De perlgimsdagtocht wordt wegens succes herhaald!
Zondag 12 sept
Wandelen in de vorm van een pelgrimstocht is een manier om te vertragen, te bezinnen en je opnieuw te verbinden. Met jezelf, je medemens, de natuur en wat voor jou belangrijk is. In deze tijd van drukte en haast neemt de belangstelling voor pelgrimeren niet voor niets enorm toe. Ik nodig je daarom uit om je wandelschoenen aan te trekken voor een pelgrimsdagtocht.

Zonder stress op vakantie
30 juli 2021

Na het hele jaar hard werken is het nu tijd om eens goed uit te rusten!
Vind je het moeilijk om je werk los te laten als je op vakantie gaat? Vakantie is bedoeld om te ontspannen, niet om je stress mee te nemen. Met deze tips laat je de stress achter je.

Eindelijk weer terug naar kantoor, hoe fijn is dat?
05 juli 2021

Voor veel mensen is het heerlijk om na meer dan een jaar lang thuis werken eindelijk weer naar kantoor te gaan, maar misschien kom jij erachter dat je het helemaal niet meer zo leuk vindt om op kantoor te werken.

Alweer gewend op kantoor?
13 juli 2021

Hoera we mogen weer terug naar kantoor zei ik in mijn vorige vlog. Inmiddels werken de meeste van ons weer gedeeltelijk op kantoor. Dat is leuk, maar ook de ergernissen en het ongemak vallen je misschien alweer op.

Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is een handelsnaam van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25