Il Cammino neemt je werk uit handen!

Partner in HR development

Als ondernemer of HR-professional heb je veel verschillende verantwoordelijkheden. De druk ligt hoog en je wilt de focus leggen op de medewerkers, maar daar kom je niet altijd aan toe door de dagelijkse drukte. Il Cammino helpt je om het beste in mensen naar boven te halen en om medewerkers optimaal tot hun recht te laten komen. 

Individuele coaching

 • Verbetert prestaties
 • Vergroot persoonlijk leiderschap
 • Vergroot motivatie en binding met het bedrijf
 • Vermindert stress en voorkomt uitval
 • Versnelt herstel bij overspanning en burn-out

Assessment

 • Geschiktheidsonderzoek bepaald de geschiktheid voor een specifieke functie
 • Potentieel onderzoek bepaald tot welk functieniveau iemand zich kan ontwikkelen

Op het gebied van Assessmentonderzoek werken we samen met  Psychologisch adviesbureau Dr. J.G.H. Bokslag 

Intervisie

 • Permanente professionele ontwikkeling
 • Vergroot probleemoplossend vermogen
 • Vergroot de samenwerkingsbereidheid

Il Cammino werkt met helder geformuleerde coachdoelen en een duidelijke offerte waarin het te bereiken resultaat, de tijdsduur en de kosten duidelijk op een rijtje staan.

Inzet van de NOBCO Coaching Monitor geeft inzicht in de voortgang van het coachtraject en de behaalde resultaten. Zo weet je op elk moment precies waar je aan toe bent.

Coaching en assessment zijn veel specifieker en doelgerichter dan groepstrainingen en cursussen en daarmee een investering in je medewerkers met een hoge opbrengst.

Ik maak graag een afspraak om de mogelijkheden voor jouw bedrijf met je te bespreken.

Il Cammino Coaching heeft medewerkers gecoacht van o.a.:

Stress en burn-out herstel

Herstellen van een burn-out kan binnen 90 dagen. De bewezen, snelle en multidisciplinaire aanpak van de VitaliteitsGroep maakt mensen sterker en bespaart veel leed en geld.

Een werknemer met een burn-out wil graag snel herstellen en als werkgever zie je jouw zieke medewerker het liefst zo snel mogelijk gezond terug in de organisatie.  We beginnen zodra het kan met de opbouw van uren en 83% van de medewerkers is binnen 90 dagen weer volledig aan het werk

Ik ben aangesloten bij de VitaliteitsGroep en gecertificeerd Maste Burn-Out Coach. Ik werk samen in een landelijk netwerk van burn-out specialisten volgens een speciaal door de VitaliteitsGroep ontwikkelde aanpak Deze uniek aanpak levert de volgende voordelen op:

 • Herstel binnen 90 dagen
 • Minder leed voor de werknemer en financieel voordeel voor werkgever
 • Geen wachttijden. Binnen 24 uur wordt de eerste afspraak gemaakt
 • Intensief programma met meerdere gesprekken per week.
 • Voortgang op elk moment inzichtelijk (AVG: beschikbare informatie afhankelijk van toestemming medewerker).
 • Duurzaam herstel, terugval komt bij onze aanpak zelden voor.

Individuele Coaching

Soms kan een medewerker wel een steuntje in de rug gebruiken. Bijvoorbeeld bij het verder ontwikkelen van vaardigheden en kwaliteiten, bij het omgaan met oplopende spanningen en werkdruk of bij het zoeken naar een nieuwe werkplek binnen of buiten de organisatie. Met coaching pakken we dit samen aan. Concreet, praktisch en oplossingsgericht.  

Ik heb geen standaard aanpak of pakket voor coaching, maar kijk steeds naar de mens en de organisatie en stem mijn aanpak af op wat hij of zij nodig heeft. Het starten van een coachingtraject wordt vaak spannend gevonden, maar het vooruitzicht om elke dag weer fluitend naar het werk te gaan en voldaan en vol energie weer thuis te komen motiveert enorm.

Coaching kan online, op locatie in een coachruimte of als wandelcoaching in bijvoorbeeld de Rhoonse Grienden. 

Intervisie

Samen professioneel 0ntwikkelen

Intervisie is een waardevol instrument waarmee collega’s samen leren en zich professioneel ontwikkelen. Intervisie wordt veel toegepast in de zorg en het onderwijs en steeds meer in andere branches. Het is een gestructureerde manier om werk gerelateerde problemen te analyseren en samen op zoek te gaan naar oplossingen of alternatieven in het gedrag. Als onafhankelijk intervisiebegeleider begeleid ik het proces en zorg ik ervoor dat de medewerkers actief met elkaar meedenken en ervaringen uitwisselen om tot nieuwe oplossingen komen. Daarmee wordt het deskundigheidsniveau en de samenwerking binnen de organisatie steeds verder verbeterd. 

Training intervisiebegeleider

Misschien wil je graag een intervisiebegeleider binnen de eigen organisatie. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een on-the-job training. 

Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is een handelsnaam van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25