Pelgrimsdagtocht

De data voor 2022 zijn:

  • zaterdag 5 november - Herfsttocht
  • zondag 19 december - Wintertocht
  • zaterdag 25 maart 2023 - Lentetocht

Dagtochten 10-16 uur

Een dag helemaal voor jezelf. Wandelen in de natuur, genieten van de stilte en gesprekken die je raken.

Pelgrimeren is een manier om te vertragen, je te bezinnen en je opnieuw te verbinden met jezelf, je medemens, de natuur en wat voor jou belangrijk is. Door te wandelen kom je los van je dagelijkse patronen en gewoontes. Er komt ruimte in je hoofd en gedachten verschuiven naar de achtergrond. Je zintuigen nemen het over en je gaat genieten van de omgeving.

Je maakt in een kleine groep een heerlijke tocht in de natuur. Zonder haast en met de telefoon op vliegtuigstand ga je stap voor stap en vol aandacht op weg. Je geniet van de stilte en de rust. Een perfecte gelegenheid om eens stil te staan bij je eigen pad en een mooi gesprek daarover te hebben met een tochtgenoot. De ingrediënten van deze dagtocht zijn dezelfde als die van een pelgrimstocht naar Santiago of Rome:

  • Stilte
  • Aandacht
  • Ontmoeting
  • Bezinning

De lengte van de tocht is ongeveer 14 km, telkens in een ander verrassend natuurgebied in de regio Rotterdam.

Deze tocht zal je nog lang bijblijven en je zult geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gaan. Ik nodig je daarom uit om je wandelschoenen aan te trekken voor deze pelgrimsdagtocht. Er zijn maar 8 plaatsen. Meld je daarom snel aan.

Kosten €35,- (incl. btw)

Dit is inclusief:
- Koffie of thee onderweg
- Alle gebruikte teksten
- Persoonlijke herinnering
- Drankje na afloop

Het vervoer van en naar het startpunt van de wandeling is voor eigen rekening.

Pelgrimsdagen

Op 13, 14 en 15 januari 2023 organiseren Ronald Karssies en Hilda Bos weer drie unieke pelgrimsdagen bij de Sint Willibrordsabdij in Doetinchem.

We gaan Pelgrimeren, dat betekent deels in stilte over onbekende paden gaan. Het is een manier om te vertragen, te bezinnen en je opnieuw te verbinden. Te verbinden met jouw bron, jezelf, je medemens, de natuur en alles wat er op jouw weg echt toe doet.

Onderweg ervaar je de stilte maar is er ook alle ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen. In de abdij maak je kennis met meditatie en het kloosterleven dat 's ochtends in alle vroegte begint. Je mag ervaren wat stilte en de viering van de getijden met de monniken met je doen.

Deze driedaagse met de thema’s je rugzak, onderweg zijn en thuiskomen biedt een mooie kans om de eens op een ander manier bij jezelf naar binnen te kijken. 

We nodigen je uit om met ons mee te gaan naar de Abdijhoeve bij de St. Willibrordsabdij in Doetinchem. De groep bestaat zal uit maximaal 15 deelnemers bestaan.

Er is voor iedereen een eenpersoonskamer met douche en toilet. De kamers zijn voorzien van een lakenpakket en handdoeken. Tijdens ons verblijf zal een gastvrouw/gastheer zorgen voor de vegetarische maaltijden, koffie en thee. Je bent welkom op vrijdag 13 mei om 13.00 uur. Koffie en thee staan dan klaar. De gezamenlijke opening van de kloosterdagen is op vrijdag om 13.30 uur. Op zondag 15 mei rond 16.00 uur sluiten we gezamenlijk af.

We hopen dat we je hiermee een inkijkje hebben kunnen geven in wat je kunt verwachten. Deel deze informatie gerust met mensen waarvan je denkt dat ze ook interesse hebben.

Je kunt je nu aanmelden. Totale kosten: €289,00 per persoon inclusief BTW voor particulieren. Voor ondernemers, bedrijven of via werkgever €289,00 exclusief BTW.

Tot ziens en een hartelijke groet,

Ronald en Hilda

Meer weten of je opgeven? Bel of mail ons gerust:

  • ronald@ilcammino.nl, 06-44678993,
  • hilda@buitengewoon.info , 06-41726381.
Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is onderdeel van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25