Pelgrimsdagtocht

Elk jaargetijde is er een Pellgrimsdagtocht. De data voor komen jaar  zijn:

  • zaterdag 25 maart 2023 - Lentetocht
  • zaterdag 24 juni 2023 - Midzomeravondtocht
  • zondag 29 oktober 2023 - Herfsttocht
  • zaterdag 6 januari 2924 - Wintertocht

Dagtochten 10-16 uur
Midzomeravondtocht 17:30-22:30 uur

Een dag helemaal voor jezelf. Wandelen in de natuur, genieten van de stilte en gesprekken die je raken.

Pelgrimeren is een manier om te vertragen, om je hoofd leeg te maken en los te komen van je dagelijkse patronen en gewoontes. Gedachten verschuiven naar de achtergrond, je zintuigen nemen het over en je gaat genieten van de omgeving....

Je maakt in een kleine groep een heerlijke tocht in de natuur. Zonder haast en met de telefoon op stil ga je stap voor stap en vol aandacht op weg. De stilte tijdens het lopen en de gesprekken die we met elkaar hebben geven de gelegenheid om stil te staan bij jouw pad. Je komt dichter bij jezelf en is er ruimte voor reflectie en om je opnieuw te verbinden met jouw bron, jezelf, je medemens, de natuur en alles wat er op jouw weg echt toe doet.

De ingrediënten van een pelgrimsdagtocht zijn

  • Stilte
  • Aandacht
  • Ontmoeting
  • Bezinning

De lengte van de tocht is ongeveer 14 km, telkens in een ander verrassend natuurgebied in de regio Rotterdam.

Deze tocht zal je nog lang bijblijven en je zult geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gaan. Ik nodig je daarom uit om je wandelschoenen aan te trekken voor deze pelgrimsdagtocht. Er zijn maar 8 plaatsen. Meld je daarom snel aan.

Kosten €35,-

Dit is inclusief:
- Koffie of thee onderweg
- Alle gebruikte teksten
- Persoonlijke herinnering
- Drankje na afloop

Het vervoer van en naar het startpunt van de wandeling is voor eigen rekening.

Geef een pelgrimsdagtocht cadeau!

Een pelgrimsdagtocht is een perfect cadeau voor bewuste mensen die met aandacht willen wandelen genieten van de natuur en de stilte en die waarde hechten aan betekenisvolle gesprekken.

Je ontvangt een fraaie cadeaubon op het gewenste huisadres of e-mailadres. De bon kan naar keuze worden gebruikt voor een wintertocht, lentetocht, midzomeravondtocht of herfsttocht en blijft een jaar geldig.

Prijs cadeaubon: 1 persoon  € 35,-  2 personen € 60,-

Pelgrimsdagen

Op 1, 2 en 3 september 2023 organiseert Il Cammino drie Pelgrimsdagen in en om de Abdijhoeve Bethlehem in Doetinchem.

In deze driedaagse wandelen we met de thema’s je rugzak, onderweg zijn en thuiskomen. dat biedt een mooie kans om eens helemaal tot rust te komen en stil te staan bij je richting, keuzes en persoonlijke vragen. De natuur is daarbij de perfecte omgeving om weer in verbinding te komen met jezelf.

Pelgrimeren is al wandelend vertragen en verstillen om je hoofd leeg te maken en los te komen van je dagelijkse patronen en gewoontes. Gedachten verschuiven naar de achtergrond, je zintuigen nemen het over en je gaat genieten van de omgeving...

We zijn te gast bij de broeders van de Sint Willibrordsabdij op het prachtige landgoed Slangenburg in Doetinchem. We mogen proeven aan het dagelijks ritme van het klooster en kunnen de gebedsdiensten van de monniken bijwonen.

De stilte van de natuur en de rust en meditatie in het klooster helpen je om je los te maken van je dagelijks leven. Zodat je de tijd kunt nemen om stil te staan bij jouw levenspad, bij wat er knelt en wat er voor jou telt. Welke verlangens heb je nog niet vervult? Een gelegenheid om eens na te gaan of je nog op het goede pad zit of dat je je kompas misschien moet bijstellen? Uitwisseling van ervaringen met tochtgenoten zullen nieuwe inzichten verdiepen en concreter maken.

De groep zal uit maximaal 12 personen bestaan, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en uitwisseling van ervaringen.

De opening is op vrijdag om 14:00 uur en de afsluiting is op zondag rond 16:00 uur. De Pelgrimsdagen zijn inclusief alle maaltijden koffie & thee en verblijf in een eenpersoonskamer met douche en toilet.

Totale kosten: € 325,-

Dit programma is door de SKGV geaccrediteerd met 6,5 PE punten in de categorie levensbeschouwing en spiritualiteit.

Meer weten of je opgeven? Bel dan gerust: 06 44678993 of mail me: info@ilcammino.nl

Tot ziens en een hartelijke groet, Ronald

Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is onderdeel van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25