Pelgrimsdagtocht

Elk jaargetijde is er een Pellgrimsdagtocht. De data voor 2023 zijn:

  • zaterdag 25 maart 2023 - Lentetocht
  • zaterdag 17 juni 2023 - Midzomeravondtocht
  • zondag 29 oktober - Herfsttocht

Dagtochten 10-16 uur
Midzomeravondtocht 18:00-23:00 uur

Een dag helemaal voor jezelf. Wandelen in de natuur, genieten van de stilte en gesprekken die je raken.

Pelgrimeren is een manier om te vertragen, om je hoofd leeg te maken en los te komen van je dagelijkse patronen en gewoontes. Gedachten verschuiven naar de achtergrond, je zintuigen nemen het over en je gaat genieten van de omgeving....

Je maakt in een kleine groep een heerlijke tocht in de natuur. Zonder haast en met de telefoon op stil ga je stap voor stap en vol aandacht op weg. De stilte tijdens het lopen en de gesprekken die we met elkaar hebben geven de gelegenheid om stil te staan bij jouw pad. Je komt dichter bij jezelf en is er ruimte voor reflectie en om je opnieuw te verbinden met jouw bron, jezelf, je medemens, de natuur en alles wat er op jouw weg echt toe doet.

De ingrediënten van een pelgrimsdagtocht zijn

  • Stilte
  • Aandacht
  • Ontmoeting
  • Bezinning

De lengte van de tocht is ongeveer 14 km, telkens in een ander verrassend natuurgebied in de regio Rotterdam.

Deze tocht zal je nog lang bijblijven en je zult geïnspireerd en met nieuwe inzichten naar huis gaan. Ik nodig je daarom uit om je wandelschoenen aan te trekken voor deze pelgrimsdagtocht. Er zijn maar 8 plaatsen. Meld je daarom snel aan.

Kosten €35,- (incl. btw)

Dit is inclusief:
- Koffie of thee onderweg
- Alle gebruikte teksten
- Persoonlijke herinnering
- Drankje na afloop

Het vervoer van en naar het startpunt van de wandeling is voor eigen rekening.

Geef een pelgrimsdagtocht cadeau!

Een pelgrimsdagtocht is een perfect cadeau voor bewuste mensen die met aandacht willen wandelen genieten van de natuur en de stilte en die waarde hechten aan betekenisvolle gesprekken.

Je ontvangt een fraaie cadeaubon op het gewenste huisadres of e-mailadres. De bon kan naar keuze worden gebruikt voor een wintertocht, lentetocht, midzomeravondtocht of herfsttocht en blijft een jaar geldig.

Prijs cadeaubon: 1 persoon  € 35,-  2 personen € 60,-

Pelgrimsdagen

Op 1, 2 en 3 september 2023 organiseert Il Cammino drie pelgrimsdagen in en om de Abdijhoeve Betlehem in Doetinchem.

Deze driedaagse met de thema’s je rugzak, onderweg zijn en thuiskomen biedt een mooie kans om eens op een ander manier bij jezelf naar binnen te kijken.

Pelgrimeren is al wandelend vertragen en verstillen om je hoofd leeg te maken en los te komen van je dagelijkse patronen en gewoontes. Gedachten verschuiven naar de achtergrond, je zintuigen nemen het over en je gaat genieten van de omgeving....

Het wandelen in de natuur en de rust van het klooster helpen je om je los te maken uit je dagelijks leven en de tijd nemen om stil te staan bij jouw levenspad, bij wat er knelt en wat er voor jou telt. Welke verlangens heb je nog niet vervult? Ga eens na in hoeverre je nog op het goede pad zit of dat je je kompas misschien moet bijstellen? In de stilte kan je je opnieuw verbinden met je bron, jezelf, en alles wat er op jouw pad echt toe doet. Uitwisseling van ervaringen met tochtgenoten zullen nieuwe inzichten verdiepen en concreter maken.

We zijn te gast bij de broeders van de Sint Willibrordsabdij waar we kennis kunnen maken met meditatie en het kloosterleven dat ‘s ochtends al vroeg begint. Je mag ervaren wat stilte en de viering van de getijden met de monniken met je doen.

We nodigen je uit om met ons mee te gaan in deze driedaagse waarin alles mag en niets hoeft. De groep zal uit maximaal 15 deelnemers bestaan. We verblijven bij de Abdijhoeve Betlehem in Doetinchem waar voldoende parkeerruimte is. Je bent welkom op vrijdag 1 september. De opening is om 13.30 uur en op zondag 3 september rond 16.00 uur sluiten we gezamenlijk af. Er is voor iedereen een eenpersoonskamer met douche en toilet. Tijdens ons verblijf zal een gastvrouw/gastheer zorgen voor de vegetarische maaltijden, koffie en thee.

Totale kosten: € 325,-

 Meer weten of je opgeven? Bel of mail dan gerust:

  • info@ilcammino.nl , 06-44678993.

Tot ziens en een hartelijke groet,

Ronald Karssies

Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is onderdeel van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25