Pelgrimswandeling door Rotterdam

Il Cammino Coaching bestaat drie jaar! Dit vieren we met een speciale pelgrimswandeling door Rotterdam. 

Net als mijn pelgrimstocht is Il Cammino een succes geworden dankzij alle mensen die mij op weg hielpen. Dit wil ik met jou vieren met een inspirerende pelgrimswandeling door Rotterdam.

Tijdens deze wandeling ontdekken we zowel bekende als verrassend onbekende plekken in de stad. We staan stil bij de pelgrimssymbolen die we onderweg tegenkomen en bespreken de betekenis die ze voor jou hebben. Een pelgrimsreis is namelijk een prachtige metafoor voor je levensreis.

  • Wanneer? Zaterdag 14 september 13:00 tot 16:00 uur
  • Kosten? Geen! Deze ervaring geef ik je cadeau.
Parelketting park 150434
Schoonoord park 161315

Pelgrimsretraite

Wandelen, vertragen, verstillen en verwonderen

Il Cammino organiseert een Pelgrimsretraite in de Abdijhoeve in Doetinchem van:

  • 11 t/m 13 april 2025
  • 9 t/m 11 oktober 2025

Nb. de retraite van 7-9 november is besloten. Open inschrijving is niet mogelijk

In deze driedaagse wandel je met de thema’s 'je rugzak', 'onderweg zijn' en 'thuiskomen'. Door te wandelen verlaat je de dagelijkse drukte en ga je als pelgrim op pad om jezelf op een nieuwe manier te ontdekken en je opnieuw te verbinden met jouw essentie.

We zijn te gast bij de broeders van de Sint Willibrordsabdij op het prachtige landgoed Slangenburg in Doetinchem. We mogen proeven aan het dagelijks ritme van het klooster en kunnen de gebedsdiensten van de monniken bijwonen. De natuur en het klooster vormen samen de perfecte omgeving om in verbinding te komen met jezelf.

Pelgrimeren betekent al wandelend vertragen en verstillen om je hoofd leeg te maken en los te komen van dagelijkse patronen en gewoontes. In de stilte verdwijnen je gedachten naar de achtergrond, je zintuigen nemen het over en je gaat genieten van wat je ziet, hoort en voelt. Dat geeft je de ruimte om stil te staan bij jouw levenspad: wat knelt er en wat er en wat is voor jou echt belangrijk? Welke verlangens zijn nog onvervuld? Zit je op het juiste pad of moet je misschien je kompas bijstellen?

We wandelen deels in stilte en werken met de natuur, met inspirerende teksten en we doen onderweg ervaringsgerichte oefeningen, zoals het lopen van een labyrint. Uitwisseling van ervaringen met tochtgenoten zullen je inzichten verdiepen en concreter maken. 

De wandeltochten zijn maximaal 14 km. Een kortere of langere route is in overleg mogelijk. Je bent tijdens de retraite welkom voor een persoonlijk gesprek met de retraitebegeleider.

De opening is op vrijdagmiddag 16:00 uur en de afsluiting is op zondag rond 16:00 uur. De Pelgrimsdagen zijn inclusief vegetarische maaltijden en verblijf in een eenpersoonskamer met douche en toilet.

Totale kosten: € 369,-

Een accreditatie door de SKGV is toegekend voor PE punten in de categorie levensbeschouwing en spiritualiteit.

Meer weten of inschrijven? Bel dan gerust: 06 44678993 of mail naar: info@ilcammino.nl

Tot ziens en een hartelijke groet, Ronald

Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is een handelsnaam van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25