Portret homepage 2933

Door samen de natuur in gaan te breng ik je letterlijk in beweging. Al wandelend en pratend doen we oefeningen, waarbij de natuur prachtige reflectiemogelijkheden biedt. Het buiten zijn ontspant en geeft ruimte voor nieuwe inzichten. Het zal je verbazen hoe de natuur je helpt bij het maken van keuzes en het beantwoorden van jouw vragen.

Loopbaancoaching

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je meer uit jezelf halen? Of zit je niet lekker in je baan en wil je weer fluitend naar je werk kunnen gaan? Ik zet je in beweging.

Burn-out

Heb je hardnekkige stressklachten of een burn-out? Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet hoe je nu verder moet? Herstel is mogelijk binnen 90 dagen.

Onderwijscoaching

Hoe motiveer ik mijn leerlingen? Hoe krijg ik mijn werk gedaan zonder stress? Hoe vind ik weer de balans tussen werk en privé? Hoe vind ik mijn plek in het team? Ik help je graag verder.

Picture Your Goal!

Wil je graag iets bereiken, maar lukt het je steeds niet? Picture Your Goal! gebruikt de kracht van verbeelding en is een verrassende combinatie van coaching en een fotoshoot.

Ronald, je hebt eerst geluisterd naar mijn verhaal en daaruit een coachcontract opgesteld. Hierdoor werd de dikke brij van problemen en negatieve gevoelens voor mij ontrafeld. Er was ruimte voor mijn emoties en ik kon daardoor in een korte tijd heel veel stappen maken en mijn doelen behalen. Ik heb weer plezier in mijn werk gekregen omdat ik weer geleerd heb te vertrouwen op mijn eigen kwaliteiten. Ik sta hierdoor weer stevig in mijn schoenen, ik heb energie gekregen en kijk weer positief naar de toekomst. Ik herken mijn valkuilen en heb tools aangereikt gekregen om daar mee om te gaan. De lichtheid en de humor heb ik weer terug gevonden.

Edith Knops,
Albeda, docent Zorgcollege

Wandelcoching met Ronald? Al wandelend een gesprek voeren, en gebruik maken van wat er in de randstedelijke natuur voorhanden is. Ontspannen lopen, praten, mijn overtuigingen, belemmeringen onderzoeken en uitspreken. Vanuit mijn angst terug naar mijn verlangen, met een tak en een plankje, doorvoeld zichtbaar en een beeld dat blijft hangen. Voor mij stukken beter dan een gesprek in een stoel aan tafel waarin het soms ongemakkelijk kan worden. Een creatieve ervaring die de feiten niet verandert maar mij weer opties geeft om te dealen met wat er is.

Lea
Kwadraad, maatschappelijk werker

Ronald is betrokken, toegankelijk, vakkundig, zeer professioneel en oprecht geïnteresseerd. Hij maakt op een prettige en laagdrempelige manier contact en neemt daardoor alle barrières weg. Hij stelt de juiste kritische vragen, waardoor ik echt tot actie ben gekomen. Ik kon beter reflecteren op mijn handelen door het vertrouwen dat hij gaf en de ruimte om mijn kwetsbaarheid te laten zien. Uiteraard ben ik zelf verantwoordelijk maar het voelt alsof Ronald hand in hand meeloopt gedurende de coaching. Een uiterst vriendelijke en warme begeleiding tijdens een lastige periode waarin doelen gehaald moesten worden.

Amoorah Kartoubi
Albeda, docent economie en ondernemen
1
23

Genieten van jouw leven

Durf jij te kiezen voor jezelf? Wil je ontdekken wie je werkelijk bent en waar je echt gelukkig van wordt? We gaan samen op pad om dat helder te krijgen. We doorbreken patronen en zetten stappen om de regie over je leven helemaal in eigen hand te nemen, zodat je voluit kunt genieten van jouw leven!

Ik coach je op het gebied van:

  • Loopbaan en carrièreontwikkeling
  • Stress en burn-out
  • Ontwikkeling als onderwijsprofessional
  • Persoonlijke ontwikkeling
Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is een handelsnaam van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25