Picture Your Goal!

Picture Your Goal! is een verrassende combinatie van coaching en fotografie waarmee je in slechts drie sessies het gereedschap krijgt om jouw doel te realiseren.

 Wil je graag iets bereiken maar lukt het je niet? Picture Your Goal! gebruikt de kracht van verbeelding. Het is een verrassende combinatie van coaching en een fotoshoot.

Verbeelding is één van de krachtigste manieren om je doel wel te bereiken. In een coachgesprek brengen we jouw doel helder in beeld. Dat beeld leggen we vast in een foto die komt te hangen op een strategische plaats in je huis of op je werkplek. De foto werkt als een visuele inspiratiebron die je dagelijks herinnert aan het doel dat je wilt bereiken. Bewust en onbewust zal je beslissingen nemen die je naar je doel zullen leiden.

Gratis kerstcadeau

Omdat dit product nieuw is bied ik ter introductie gratis het Picture Your Goal traject aan van twee coachgesprekken en een fotoshoot, ter waarde van €390,00 excl. BTW.
(als je de foto als ingelijste vakprint wilt, vraag ik wel materiaalkosten)
Je kunt je kerstcadeau inwisselen tot 15 januari. Er zijn maar 2 gratis plekken dus wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Meld je aan onder vermelding van ‘kerstcadeau’

Hoe werk ik?

  1. In een coachgesprek ga ik met je na wat je nu eigenlijk echt wilt en waar je passie ligt. Jouw persoonlijke of zakelijke doel maken we zo specifiek mogelijk en we bespreken op welke wijze dat voor jou zo treffend mogelijk verbeeld kan worden. Dat kan een portret zijn in de situatie waarin je je doel hebt bereikt, een metafoor, symbool of een andere verbeelding die een zo sterk mogelijke impact heeft op jou.
  2.  In een fotoshoot leggen we de verbeelding fotografisch vast.
  3.  Je krijgt de foto kant en klaar om zo aan de muur te hangen. Vanaf dat moment begint de foto je onbewust naar je doel te leiden. Daarnaast krijg je tips over bewuste stappen je kunt nemen om je doel sneller te bereiken.
Contact

06 44678993
info@Ilcammino.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, blogs of acties, vul hier dan je gegevens in!

Volg mij via:

Aangesloten bij:

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Il Cammino is onderdeel van Impact Trainingen. KvK-nummer 52186040,  BTW-nummer NL001211406B25