Pelgrimsdagtocht in de ongerepte natuur van Tiengemeten

Op zaterdag 25 maart organiseert Il Cammino Coaching een inspirerende Pelgrimsdagtocht op het unieke eiland Tiengemeten. Dit prachtige eiland staat bekend om zijn ongerepte natuur en biedt een oase van rust en ruimte. Het is de ideale plek om te vertragen, te verstillen en dieper in contact te komen met jezelf en de wereld om je heen.

We gaan Pelgrimeren, dat betekent al wandelend vertragen en je hoofd leeg maken om los te komen van je dagelijkse patronen en gewoontes. Je gedachten verschuiven naar de achtergrond, je zintuigen nemen het over en je gaat genieten van de omgeving...

De Pelgrimsdagtocht is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een moment van rust en reflectie. We wandelen deels in stilte en doen onderweg kleine opdrachten en ervaringsgerichte oefeningen. Uitwisseling van ervaringen met tochtgenoten zullen nieuwe inzichten verdiepen en concreter maken.

Kosten €35,-
Dit is inclusief:
- Koffie of thee onderweg
- Alle gebruikte teksten
- Persoonlijke herinnering
- Drankje na afloop

Het vervoer van en naar het startpunt van de wandeling is voor eigen rekening. De veerpont is voor leden natuurmonumenten € 2,00 en voor niet leden € 4,00

Ben je benieuwd naar deze bijzondere wandeltocht op het eiland Tiengemeten? Schrijf je dan in voor de Pelgrimsdagtocht op 25 maart.